Anel’de Yaşam,

20 milletten
ekip arkadaşları ile

birlikte çalışmak demek!

Sürekli Gelişim

Sürekli gelişim için, eğitim ve gelişime yönelik beklentileri, performans geri bildirim görüşmeleri ve iç platformlarımızla çalışanlarımızdan öğreniriz. E-öğrenme platformumuz AnelAkademi, sınıf eğitimleri ve seminerler ile keyifli ve etkin bir öğrenme süreci sunarız. Çalışanlarımızın aldıkları eğitimleri, değerlendirmelerini/yorumlarını raporlayarak, gelişimlerini ve sistemin gelişimini sürekli takip ederiz. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

İşe Alım

Adil ve objektif işe alım uygulamaları, gurur duyduğumuz başarılarımızdan biri. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Ücretlendirme

Piyasa araştırmaları doğrultusunda, performans değerlendirme sonuçlarını da baz alarak her pozisyon için en doğru ücreti ve yan hakları belirliyoruz.

Performans Değerlendirme

Aramıza katılan tüm çalışanlarımızın gelişimlerini takip ederiz. Gelişim alanlarını öğrenmek için Davranışsal Yetkinlik ve Teknik Yetkinlik değerlendirmelerini 360 derece yapar, performansı hedef bazlı ölçümleyip yeni hedefler ve gelişim planları için analiz ederiz. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Personel Operasyonları

Tedarikçi ve resmi kurumlarla ilişkileri, yemek, temizlik, güvenlik, servis ve çalışanlarımıza yönelik diğer idari süreçleri yürütüyor, takip ediyor ve denetimini sağlıyoruz.

Birlikte

Biz büyük bir ekibiz.
Sürdürülebilir başarı ve gelişim için birlikte düşünüyor, birlikte karar alıyoruz. Çeşitli bölümlerden ekip arkadaşlarımızdan oluşan komitelerle, eğitim, performans, kalite kontrol ve daha birçok önemli konuda beraber düşünüyor, birlikte hareket ediyoruz. Çalışan gelişimini etkileyen tüm konular tüm bölümlerin rolü var; İK ile sınırlandırılamayacağını düşünüyoruz. Bu sebeple, insan kaynakları ekibimiz aslında tüm Anel’lilerden oluşuyor.

Şeffaf

Tüm çalışmalarımızda şeffaflığa özen gösteriyoruz. Kendimizi net ifade ediyor, şirket içi kullandığımız tüm platformlarda bilgi alışverişini sürekli kılıyoruz. Çalışan deneyimine etki eden konularda, süreçlerimizi geliştirmek için şeffaflıkla birlikte çalışıyoruz.

Sürekli Gelişerek Çalışıyoruz

Anel’de herkes kendi kariyeri ve başarısından sorumlu. Gelişimimize yönelik sistem ve platformları isteyen herkesin kullanımına açıyoruz. Performans değerlendirme sistemimiz aracılığıyla aldığımız geribildirimler ile, bu gelişim platformlarını kullanarak kendimizi geliştiriyoruz. Gelişimimiz için var olan tüm imkanları kullanarak olağanüstü başarı göstermek için elimizden geleni yapıyoruz.